19/7/12

Τούρτα Παγωτό - Μπισκότο




Υλικά (για μια κανονική κουμπωτή φόρμα)

15 - 20  πτι μπερ μπισκότα ολικής (ή κανονικά)
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
115 γρ σοκολάτα κουβερτούρα σε κομματάκια ή δάκρυα
300 ml ζαχαρούχο γάλα
1 1/2 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
2 κούπες (500 ml)  κρέμα γάλακτος (35% ή Morfat) αν φοβάστε ότι η κρέμα γάλακτος δεν θα σας γίνει εύκολα σαντιγί, χρησιμοποιήστε φυτική σαντιγί garni ή Morfat για σίγουρο αποτέλεσμα.
1 κούπα mini marshmallows
2/4 της κούπας επιπλέον ψηφίδες - δάκρυα σοκολάτας
Λίγα τριμμένα μπισκότα και ψηφίδες σοκολάτας για το στόλισμα

Διαδικασία

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βάζουμε στο μουλτι τα μπισκότα μαζί με το βούτυρο και τα χτυπάμε να γίνουν ψιλά κομματάκια.
Στρώνουμε μια φόρμα με κούμπωμα με αντικολλητικό χαρτί αφού αλείψουμε ελαφρώς την φόρμα με λίγο βουτυράκι ώστε να σταθεροποιηθεί το χαρτί και να μην κουνιέται όταν στρώνουμε την βάση.
Στρώνουμε την βάση με τα τρίμματα μπισκότων και ψηνουμε για 10 λεπτά. Βγάζουμε την φόρμα από τον φούρνο και την αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει τελείως (περίπου 25 λεπτά).
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τα 115 γρ σοκολάτας και τα αφήνουμε λιγάκι στην άκρη να πέσει η θερμοκρασία της σοκολάτας αλλά να μην σκληρύνει.  Την μεταφέρουμε σε μπολ, προσθέτουμε το μισό ζαχαρούχο γάλα, 1/2 κουταλάκι βανίλια και χτυπάμε με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα να ενσωματωθούν τα υλικά. Προσθέτουμε 1 κούπα κρέμα γάλακτος (κρύα από το ψυγείο) και χτυπάμε στην αρχή σε μέτρια κ μετά σε πιο δυνατή ταχύτητα μέχρι να πήξει η κρέμα και να γίνει σαν σοκολατένια αραιή σαντιγί (περίπου 6 - 8 λεπτά).



Ενσωματώνουμε μέσα στην σοκολατένια σαντιγί τα marshmallows και στρώνουμε πάνω απο την μπισκοτένια βάση.
Στην συνέχεια βάζουμε σε ενα μπολ το υπόλοιπο ζαχαρούχο γάλα, την βανίλια, και την κούπα κρέμα γάλακτος κρύα μέχρι και αυτη να σφίξει και να γίνει σαν μαλακή σαντιγί. Προσθέτουμε μέσα στην λευκή κρέμα τις υπόλοιπες ψηφίδες σοκολάτας και στρώνουμε την λευκή κρέμα πάνω απο την σοκολατένια.
Πασπαλίζουμε την επιφάνεια της τούρτας με λίγο χοντροκομμένο (με τα χέρια) μπισκότο και λίγες ψηφίδες σοκολάτας. 
Βάζουμε το γλυκό στην κατάψυξη σκεπασμένο καλά με αλουμινόχαρτο ή μεμβράνη και το αφήνουμε τουλάχιστον 8 ώρες πριν σερβίρουμε. Η τούρτα διατηρείται στην κατάψυξη μέχρι κ μια εβδομάδα!


Όταν είναι να σερβίρετε, αφήστε την 5 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου και ξεφορμάρετε ή κόψτε σε κομμάτια.



Καλή επιτυχία, καλό Σαββατοκύριακο κ να κάνετε μια βουτίτσα κ για μένα το ξενιτεμένο!

Λογάκια
Αν δείτε ότι παραχτυπήσατε την σαντιγί και σας έκοψε, απλά προσθέστε σταδιακά 1 - 2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος, χτυπήστε λίγο και θα την δείτε να ξαναγίνεται μεταξένια.

Σημειώσεις 6/8/2012

Η κρέμα γάλακτος έχει την ιδιότητα να γίνεται σαντιγί όταν την χτυπάμε με το μίξερ (ακόμη και με το χέρι). Για να πετύχει στα σίγουρα η σαντιγί θα πρέπει το σκέυος που θα χρησιμοποιήσετε να είναι κρύο, το ίδιο κ τα εξαρτήματα του μιξερ. Λίγη ώρα πριν κάνετε το γλυκό βάλτε το σκέυος και τα εξαρτήματα στο ψυγείο και στην συνέχεια σκουπίστε το και προχωρήσετε με την συνταγή. Προσοχή το ζαχαρούχο γάλα επίσης να μην είναι ζεστό, να είναι όσο το δυνατόν κρύο, μπορείτε και αυτο να το βάλετε για λίγο στο ψυγείο. Η συνταγή του συγκεκριμένου παγωτού ειναι η κλασσική συνταγή για σεμιφρέντο.
****************************************************
Και πάλι Πέμπτη το γλυκάκι της Παρασκευής, λόγω καλοκαιριού μια και ξέρω ότι αρκετοί απο εσάς από Παρασκευή ξεκινάτε διακοπές και θέλω να προλάβω να σας γλυκάνω!
Λοιπόν η τουρτίτσα είναι απίστευτα εύκολη στην παρασκευή, δεν χρειάζεστε παγωτομηχανή ούτε να βγάζετε να χτυπάτε και να ξαναχτυπάτε το μείγμα και είναι βελούδινη κ πεντανόστιμη!
Εγώ χρησιμοποίησα μέσα στο σοκολατένιο παγωτό μικρά marshmallows ενώ στο λευκό παγωτό έβαλα σταγόνες σοκολάτας. Εσείς βάλτε ότι θέλετε, μπορείτε στο σοκολατένιο να βάλετε σταγόνες λευκής σοκολάτας και στο λευκό μαύρης, ή μπορείτε και να μην βάλετε τίποτα μέσα, πάλι θα είναι κορυφαία η τούρτα!

61 σχόλια:

  1. Kαλημερα Ερη!Ηρθα οπως ειχα υποσχεθη!!Πολυ ομορφη η τουρτιτσα σου!Θαυμασια συνταγη!Και δεν φαινετε δυσκολη!Θα την κανω για το Σ/Κ,οτι πρεπει με την ζεστη που εχουμε εδω!Θα κανω πολλες βουτιες για σενα κοριτσακι μου!Εχω και εγω ξενιτεμενους.Τον αδελφο μου καιτον πατερα μου στην Αυστραλια!Σε νοιωθω!Πολλα φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Dimi μου, ναι δεν ειναι δύσκολη καθόλου κ πιστέυω να σας αρέσει! Φιλιά πολλά, καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα....Μας δρόσισες και μας γλύκανες πρωί πρωί:)
    Η τούρτα θα γίνει απο τις αγαπημένες μου!!!!Θα τη δοκιμάσω το σ/κ!
    Φιλάκια:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια! Να μου πεις αν σας άρεσε! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Είδες για τι καταπληκτικό παγωτό μιλούσα τις προάλλες στο blog? Είμαι σίγουρη πως η τούρτα έχει απίστευτη υφή! Πολύ ωραία η ιδέα σου Έρη μου, μπράβο!
    Να'χα ένα δροσερό κομματάκι τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Jenny μου είναι τέλεια λύση πραγματικά!

      Διαγραφή
  4. Πάρα πολύ ωραία και αυτή η συνταγή!Μου αρέσει που ό,τι μας δείχνεις είναι πάρα πολύ εύκολο στην κατασκευή!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπαθώ να βρίσκω εύκολες συνταγές Πινελιά μου γιατι ξέρω ότι τώρα το καλοκαίρι δεν θέλουμε να περνάμε πολύ στην κουζίνα. Έχουν και οι δύσκολες συνταγές τις χάρες τους αλλά οι εύκολες συνταγές είναι τέλειες κ έχουν περισσότερες πιθανότητες να προσπαθήσει να τις κάνει κάποιος που δεν έχει μεγάλη εμπειρία με την κουζίνα. Με τις εύκολες συνταγές είναι τα πάντα διασκέδαση! Φιλιά πολλά, καλό ΣΚ!

      Διαγραφή
  5. Φωτεινη Τ.19/7/12 - 8:45 π.μ.

    Καλημερα Ερη μου
    Με μια γρηγορη ματια που ριχνω καθε πρωι στα σπιτακια των αγαπημενων φιλων ,ξερω οτι για το υπολοιπο της μερας εχω πολλη δουλεια!!Σημερα στην αναρτηση σου σταθηκα πρωτα απο ολα γιατι με κερδισε η καταπληκτικη εμφανιση της τουρτας,μετα ο περιγραφικος τροπος παρασκευης και τελος η προσπαθεια μου να αντλησω οσο το δυνατον περισσοτερη δροσια απο την αναμφισβητητα νοστιμη τουρτα παγωτο!!Ερη μου συγχαρητηρια για το θεικο γλυκισμα με την απλη εκτελεση και τη δροσατη γευση του.Φιλια πολλα,πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου Φωτεινή σέυχαριστώ και πάλι για την επίσκεψη σου και για τα τρυφερά σου λόγια. Εύχομαι ν ατην φτιάξεις την τουρτίτσα και να σας αρέσει πολύ! Καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  6. Υπεροχο το σεμιφρεντο σου Ερη μου! Κι εγω εκανα κατι παρομοιο το προηγουμενο Σ/Κ. Φετος μας εχει πιασει μια τρελλα με τα σεμιφρεντο, 200 κιλα θα γινουμε!
    Καλη σου μερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν είχα κ σένανε τι θα ήμουν στη γή Μαρίνα μου! Δεν είχα ιδέα ότι αυτο είναι το σεμιφρέντο. Συνήθως έβλεπα συνταγές για σεμιφρέντο με αυγά ή τέλος πάντων άλλα υλικά.
      Εδώ όλα τα περιοδικά σφίζουν απο συνταγές για "ice cream" και όλες ακολουθούν αυτή τη βασική συνταγή. Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  7. Καταπληκτική τούρτα Έρη μου.....μπράβο σου για άλλη μια φορά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίλα μου σ'ευχαριστώ.. για άλλη μια φορά! :) Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  8. Καταπληκτική και λατρεύω τα marshmallows!!! Τώρα μπορεί να μας λες ότι διατηρείται η τούρτα για μια εβδομάδα, αλλά μεταξύ μας Έρη μου, αμφιβάλλω αν θα προλάβει να μείνει τόσο!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα, περισσότερο το έγραψα απο την άποψη ότι μπορεί κάποιος να την κάνει αρκετές μέρες πιο πριν.. :) φιλάκια Ελεάννα μου!

      Διαγραφή
  9. Πολύ ωραία και πολύ εύκολη! Θα τη φτιάξω σύντομα! Καλό ΣΚ Έρη μου:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό ΣΚ Μαράκι μου, ελπίζω να σας αρέσει!

      Διαγραφή
  10. Τέλεια η τούρτα σου ‘Eρη, εγώ δεν ξέρω αν θα έβαζα τα marshmallows, γιατί δεν μας αρέσουν σκέτα, αλλά όπως έγραψες θα έβαζα λευκή σοκολάτα, γιατί για σοκολάτα τρελαινόμαστε. Αυτός ο τρόπος παρασκευής παγωτού (ζαχαρούχο – κρέμα γάλακτος +διάφορα άλλα υλικά) φτιάχνει παγωτό νόστιμο με ωραία υφή και χωρίς να χρειάζεται παγωτομηχανή. Λοιπόν την κρατώ την συνταγή σου γιατί σίγουρα κάποια στιγμή θα την φτιάξω. Πολλά φιλιά και καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε Έλενά μου, φιλιά πολλά, καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  11. μπορώ να έχω ένα κομμάτι;; άντε και δύο δεν με χαλά :)
    φαίνεται πανέμορφη..και δροσιστικότατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσα θέλεις Δελφινάκι μου! σ'ευχαριστώ πολύ, καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  12. ε αφού είναι πανεύκολη θα τη δοκιμάσω!! έχουμε και επέτειο σε λίγες μέρες και αναρωτιόμουν τι να φτιάξω!
    φιλούρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλειαααααααα!!!! Να την φτιάξεις Πέλα μου! Δεν σου ευχομαι προκαταβολικά, ελπίζω να το μυριστώ.. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  13. Έρη, τώρα που σου γράφω το σχόλιο, κατά συμπτωση δροσίζομαι με ένα παγωτάκι. Βέβαια υπάρχει τέραααάστιος χώρος στο στομάχι μου, και για μια μερίδα από την δική σου τούρτα παγωτό. Λατρεία τα παγωτά, δεν μπορώ να αντισταθώ!!
    Καλή σου ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ειρήνη μου, όσες θέλεις έχω να σου δώσω! φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  14. ποοοοοοοοοοοοοοοοοο ζημιάαααααα!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όντως αυτός είναι ο τρόπος για να φτιάξουμε γρήγορο και εύγευστο παγωτό με πλούσια υφή και ό,τι πρέπει για τους αθεράπευτους γλυκατζήδες!
    Έφτιαξα πρόσφατα κι εγώ κάτι παραπλήσιο, αλλά και η παγωτοτούρτα σου με όλα τα καλούδια που έχει φαίνεται λαχταριστή και πολύ δελεαστική!

    Μετά τις βουτιές του Σ/Κ λοιπόν θα τσακίσουμε την τούρτα σου για να αναπληρώσουμε δυνάμεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφη μου σέυχαριστώ πολύ! Φιλιά πολλά κ καλές βουτίτσες!

      Διαγραφή
  16. Την έχω ήδη καταχωρήσει στο αρχείο μου!!! θα την φτιάξω λίαν συντόμως!!! Μου αρέσει που είναι παγωτό και είναι απλή!
    Να σε ρωτήσω κάτι Έρη μου... είναι απαραίτητο να ψήσω την βάση; γιατί π.χ. στο τσιζ-κέϊκ δεν την ψήνω.

    Καλημέρα με πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη μου με συγχωρείς που καθυστέρησα να σου απαντήσω αλλά σήμερα είχα πρόβλημα με το ιντερνετ. Την βάση την ψήνουμε για να γίνει ελαφρώς πιο τραγανό το μπισκότο και να γίνει πιο σταθερή η βάση. Ο μονος φόβος που έχω είναι να μην μουλιάσει το μπισκότο αν κ δεν νομίζω αλλά δεν ξέρω κιόλας γιατι εγώ πάντα την ψήνω..
      Φιλάκια πολλά, καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  17. Καλημέρα Έρη μου!τέλεια η τουρτίτσα σου!και το παγωτό!!!!!!!το γνωστό υπέροχο,πανεύκολο παγωτάκι!γειά στα χεράκια σου!όσο για τις βουτίτσες στην θάλασσα.........φροντίζουμε εμείς εδώ για τα ξενιτεμένα μας!φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαμπρινή μου σέυχαριστώ πάρα πολύ! Φιλάκια πολλά, καλό ΣΚ!

      Διαγραφή
  18. Όνειρο η τούρτα!!!!!! :) Πολύ καλησπέρα και φιλιαααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστώ Σοφοκλή μου, φιλιά καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  19. Φαίνεται πραγματικά θεσπέσια και πολύ λαχταριστή!
    Ωραίο και το κόλπο στο τέλος για να σώσουμε την κομμένη σαντιγί!
    Φιλιά Έρη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Ερμιόνη μου, φιλάκια πολλά! Τελευταία κάνω κάτι μαθήματα ζαχαροπλαστικής και όλο και κάτι μαθαίνω.. χιχι...

      Διαγραφή
  20. ✿彡✿¸.•°
    Passei para uma visitinha.
    A receita é deliciosa!
    Seu blog é todo delicioso!!!
    Beijinhos.
    Brasil
    ✿彡✿⊱╮¸.•°

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απαντήσεις
    1. ΄Σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου, να την φτιάξεις!

      Διαγραφή
  22. Καλησπέρα Έρη!Φαίνεται τέλεια....θα την φτιάξω σίγουρα και θα σου πω εντυπώσεις...
    Μ αυτή τη συνταγή,το αποτέλεσμα σίγουρα θα πετύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, χαιρομαι πολύ που σας άρεσε, να μου πείτε εντυπώσεις ναι!
      Καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  23. Πωωω βραδιάτικα,τι μου κάνεις.
    Πεθαίνωωωω.
    Να περνάς πολύ πολύ καλά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Kwnnie μου, να την φτιάξεις και αυτή! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  24. Τί τούρτα υπέροχη κι υπέροχα εύκολη είναι αυτή ΄Ερη μου;;;; Πρέπει να έγινε πεντανόστιμη και με τα ζαχαρωτά μέσα...!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστούμε για τη συνταγή... 8α τη φτιάξω το Σαββατοκύριακο!!! Πολλά φιλιά και καλά να περνάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Άραγε έμεινε τίποτα;;;; Μπα ε;;; Πολλά ζητάω ε;;;;;
    ΑΧ!!!
    Πολύ τέλεια Έρη μου!!!
    Πολλά φιλιά και καλό Σαβ/κο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πω, πω... Άργησα... Έμεινα κάνα κομματάκι και για μένα; Όχι; Καλά, τότε θα τη φτιάξω και θα τη φάω μόνη μου! Χα,χα,χα,χα!
    Έρη μου πολύ ωραία φαίνεται η τούρτα! Νομίζω ότι θα την πετύχω!

    Καλό βράδυ και να έχεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. h xeiroterh apotyxia se suntagh pou exw ftiaksei pote! oute h ''sokolatenia santigi'' opws thn apokaleitai phzei pote.. alla oute kai h krema vanilias. kati den grafete swsta! ston neroxyth ola ta ylika dystyxws. KRIMA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ λυπάμαι που δεν σας πέτυχε, την τούρτα την έχει φτιάξει πολύς κόσμος όπως και εγώ όπως φάινεται στην φωτογραφία. Αυτο που πρέπει να προσέξετε είναι η κρέμα γάαλκτος να είναι κρύα απο το ψυγείο και 35% λιπαρά για να πήξει εύκολα. Πολύ λυπάμαι για την αποτυχία..

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος6/8/12 - 3:54 μ.μ.

    Έφτιαξα τη τούρτα σας Eri, αλλά δυστυχώς δεν μου πέτυχε. Η κρέμα δεν έπηζε να γίνει σαντιγύ, αλλά αντίθετα μου έκοψε, δοκίμασα το κολπάκι που γράφετε, αλλά αντί να γίνει μεταξένια, έγινε ακόμα χειρότερη. Η κρέμα μου ήταν πολύ καλά παγωμένη από το ψυγείο και με 35 % λιπαρά, αυτήν χρησιμοποιώ συνήθως και δεν μου έχει ξαναδημιουργήσει πρόβλημα. Τι να πω, στεναχωρήθηκα πολύ γιατί έμοιαζε πολύ νόστιμη και εύκολη.
    Καλή εβδομάδα!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιγόνη μου πολύ λυπάμαι, το μονο που σκέφτομαι ειναι η θερμοκρασία, δεν υπάρχει άλλος λόγος να μην γίνει η κρέμα γάλακτος σαντιγί. Αυτη είναι η ιδιοτητά της. σκέφτομαι ότι ίσως να ήταν πολύ ζεστό το ζαχαρούχο? Πολύ λυπάμαι, θα σημειώσω στην συνταγή κάποια πράγματα ωστε να μην υπάρχει πρόβλημα.

      Διαγραφή
    2. Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως για την ενημέρωση ειλικρινά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/8/12 - 11:37 μ.μ.

      Και εγώ σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες και για τις πληροφορίες που μας έδωσες για την σαντιγί. Ίσως φταίει που δεν ήταν κρύο το σκεύος που χτύπησα την σαντιγί (άλλη φορά θα το βάζω λίγο πριν στο ψυγείο) και το ζαχαρούχο δεν το είχα βάλει ψυγείο. Είσαι υπέροχη, συνέχισε έτσι...
      Φιλιά
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  29. καλησπερα
    ωραια ειναι η τουρτα σου ετσι διχνει αλλα εχω μια ερωτηση το mini marshmallows τι ειναι γιατι ειμαι λιγω ασχετη με αυτα ?
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Αθηνά, ευχαριστώ που ήρθες, τα marshmallows είναι μαλακά ζαχαρωτά, υπάρχουν στα σουπερ μάρκετς, γράψε στο google marshmallows να δεις φωτογραφίες. Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  30. σε ευχαριστω τα ειδα δεν τα παω καλα με τα γλυκα χαχαχα θα μαθω που θα παει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας,, πολύ πολύ!

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...