Το Top 10 των συνταγών του Captain Cook για τον πρώτο χρόνο.

Εφτασε ο καιρός να φτιάξω και εγώ το Top 10 των συνταγών μου για εναν χρόνο, αφου αύριο το Captain Cook κλείνει 1 χρόνο στον αέρα.. Δεν θα μιλήσω παραπάνω για το γεγονός γιατι αυτο θα το κάνω στο  αυριανό post.
Προς το παρόν, αυτές ειναι οι αναρτήσεις με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα για εναν ολόκληρο χρόνο!


Θα την χαρακτήριζα κλασσική συνταγή, ελαφρώς μπελαλίδικη αλλά αξίζει τον κόπο γιατι η νοστιμιά του είναι μοναδική. Είναι μια συνταγή για "τραπέζι" με πολλούς φίλους και καλη μπύρα!






Το περίμενα οτι θα έχει επιτυχία αυτη η "συνταγή" με τις παγωμένες μπανάνες γιατι ειναι πολύ εύκολη και διαφορετική για τα Ελληνικά δεδομένα. Είμαι σίγουρη πως όσοι την κάνατε μείνατε ευχαριστημένοι.





Κατα την γνώμη μου αυτο το πιάτο τα έχει όλα. Ειναι ουσιαστικά θρεπτικό, ελαφρύ, εύκολο και εμφανίσημο.




Μια απλή αλλά εγγυημένη μαρινάδα και λίγα λόγια για το γκριλ.





Γι αυτη τη συνταγή και αν ημουν σίγουρη! Ειναι βέβαια απολύτως λογικό αφού απο το 2007 είμαι ενεργό μέλος στην καταπληκτική κοινότητα των απανταχού μαμάδων του δικτύου. Ειναι τα τέλεια υγιεινά μπισκοτάκια που μας έλυσαν τα χέρια και μας απελευθέρωσαν απο τύψεις!




Η πρώτη πίτα που έφτιαξα στην ζωή μου, απλή κ εύκολη.




Για του ίδιους λόγους όπως και για τα μπισκότα με κουάκερ, τα γιουβαρλάκια του Κώστα είναι δημοφιλή. Ειναι ένα καταπληκτικό φαγάκι για τα παιδάκια που μόλις ξεκινάνε να τρώνε κανονικό φαγητό. Αν και ειναι παιδικό, είναι τοσο νόστιμο που θα το αγαπήσει όλη η οικογένεια..




Άλλη μια συνταγή κατάλληλη για παιδιά, χωρίς καθόλου βούτυρο ή λάδι με μια φρέσκια σάλτσα απο μήλο και μπανάνα.



Το εύκολο τσουρέκι της αγαπημένης μου μαμαδοφίλης Αναστασίας βρίσκεται δίκαια στην λίστα.




Το δευτερο κεκάκι στην λίστα, είναι το αγαπημένο του γιού μου και χαιρομαι πολύ για την επιτυχία του.


Απο την λίστα καταλαβαίνω την στήριξη που έχει το Captain Cook απο τις μωρομαμάδες του δικτύου και πραγματικά αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για αυτό το γεγονός.  Σας ευχαριστώ πολύ μανούλες!

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας, να είστε πάντα καλά! 


Φιλάκια