Τυροπιτάκια Βραχάκια πανεύκολα!

Πανεύκολα κριτσανιστά τυροπιτάκια τα οποία μπορείτε να φτιάξετε πολύ γρήγορα και χωρίς κόπο.
Η συνταγή ειναι περίπου ίδια με τα πρώτα τυροπιτάκια που φτιάξαμε   και η διαφορά ειναι ότι δεν τα γεμίζουμε, αλλά προσθέτουμε τα τυριά μέσα στην ζύμη.


Υλικά


1 συσκευασία φαρίνα κόκκινη (Αν δεν έχουμε χρησιμοποιούμε 500 γρ αλεύρι με 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ)
1 κεσεδάκι γιαούρτι 
Λίγο παραπάνω από το ½ κεσεδάκι λάδι
2 αυγά
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
200 γρ κεφαλοτύρι τριμμένο ή άλλα τυριά
300 γρ τυρί φέτα


Διαδικασία 


Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς αντιστάσεις πάνω κάτω.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τα αβγά και το λάδι. Ανακατευουμε καλα και στο τέλος προσθέτουμε τα τυριά. 
Σε ενα άλλο μπολ ανακατευουμε το αλέυρι με το αλάτι και αν χρησιμοποιήσουμε μπέικιν.
Ξεκινάμε να ρίχνουμε το στερεό μείγμα του αλευριού στο υγρό μας μείγμα με τα αβγά και ατα τυριά. Ανακατευουμε με ενα κουτάλι ή πιρούνι.
Μόλις η ζύμη αρχίσει να μαζέυεται σαν μπάλα γυρω απο το κουτάλι, αλευρώνουμε το χέρι μας και διπλώνουμε την ζύμη 5-6 φορές.
Στρώνουμε ενα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Παίρνουμε με ενα κουτάλι ποσότητα απο την ζύμη και την αφήνουμε πάνω στο ταψί, να ειναι σαν βραχάκι.
Μπορούμε να λαδώσουμε τα χέρια μας και να διορθώσουμε το σχήμα τους.
Ψηνουμε για 20 - 25 λεπτά.

Καλή επιτυχία!
Καλή Επιτυχία!