Τα πιο εύκολα Brownies απο πραλίνα φουντουκιού (3 υλικά)



'Εφτασε και η Παρασκευή και φτάσαμε σχεδόν στα μέσα του Νοέμβρη! Ο χρόνος τρέχει πραγματικά και δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να μουτρώσω! Το γλυκάκι της Παρασκευής λοιπόν σήμερα, το πιο απλό αλλά και πιο νόστιμο απο όλα, τουλάχιστον για τα παιδιά και τους λάτρεις της πραλίνας. Ξέρω ότι έχω κάνει πολλές συνταγές με πραλίνα τον τελευταίο καιρό αλλά τι να κάνω η μάνα αφου εκεί που ο γιος μου δεν έτρωγε πραλίνα ποτέ, ξαφνικά την ζητάει! 
Αυτά τα πανεύκολα brownies θα πρέπει να τα φτιάξετε στην θήκη για muffins όπως τα έφτιαξα εγώ τώρα, αλλά τα Χριστουγεννα θα κάνω μια παραλλαγή, θα τα φτιάξω στις πολύ μικρές θήκες να γίνουν σαν μπουκίτσες σοκολατάκια.. 


Υλικά (Για 6 κανονικά brownies ή για 12 μπουκίτσες)


1/2 κούπα πραλίνα φουντουκιού
5 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 αυγό


Διαδικασία


Προθερμαίνουμε τον φουρνο μας στους 180 βαθμούς.
Βάζουμε σε ενα μπολάκι την πραλίνα και προσθέτουμε το αυγό. Ανακατευουμε καλά και στην συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας..
Βάζουμε τα ειδικά χαρτάκια στο ταψάκι για muffins και με κουτάλι προσθέτουμε το μείγμα. μέχρι το μισό ύψος της θήκης. Ψηνουμε για 15 λεπτά αν κάνουμε τα κανονικά muffins, για 10 λεπτά αν κάνουμε τις μπουκίτσες. Τα βγάζουμε αμέσως απο τον φουρνο και τα αφηνουμε να κρυώσουν.




 Καλό και γλυκό Σαββατοκύριακο!


ΥΓ Εγώ έβαλα στο κέντρο τους και ενα φουντούκι.


ΥΓ2 Η φίλη μου η Αναστασία τα έφτιαξε κιόλας (Αναστασία σ'αγαπώ!) και όπως θα δειτε στα σχόλια, έκανε τις μπουκίτσες και φαινεται οτι τα 10 λεπτά ειναι πολλά. Αυτό έγινε επειδή χρησιμοποίησε αέρα. Πάντα όταν χρησιμοποιείτε αέρα να υπολογίζετε λιγότερο χρόνο. Στην περίπτωση του αέρα λοιπόν, αφηστε τισ μπουκίτσες 8 λεπτά και τα ολόκληρα brownies 12.