Giveaway!!



 
1. Χειροποίητη Γυναικεία Ποδιά από τις "Χειροποίητες Ποδιές με Άποψη"


2. Χειροποίητη Παιδική Unisex Ποδιά με σκούφο από τις "Χειροποίητες Ποδιές με Άποψη"

3. Βιβλίο Μαγειρικής 500 Mediterranean Dishes (Στα Αγγλικά)

4. Βιβλίο Μαγειρικής Perfect Italian (Στα Αγγλικά)

5. Γυναικεία Ποδιά με Κουκουβάγιες

Και πάλι Καλή Επιτυχία σε όλους και καλό μήνα!

*************************************************
Καλό μήνα!!! 
Αύγουστος! Μήνας αγαπημένος μέσα στον οποίο 2 χρόνια πριν, ξεκίνησα αυτό το συναρπαστικό ταξίδι με το Captain Cook... Αισθάνομαι.......... πάρα πολύ καλά! Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω αυτό το blog, το οποίο κάποιος κόσμος το έχει αγαπήσει, το ακολουθεί και το συμβουλεύεται. 
Θέλω να ξέρετε ότι κάθε φορά που κάνω κάποια ανάρτηση πάνω από όλα σκέφτομαι τον άνθρωπο που θα φτιάξει την συνταγή κ γι αυτό πάντα μα πάντα προσπαθώ οι οδηγίες μου να είναι ξεκάθαρες και κατανοητές, τα βήματα να είναι αναλυτικά ώστε το αποτέλεσμα να είναι πετυχημένο.  Διαλέγω συνταγές που μου αρέσουν, που νομίζω ότι είναι διασκεδαστικές, χωρίς να λείπουν από το μενού και οι κλασσικές παραδοσιακές συνταγές που όλοι αγαπάμε. Καταλαβαίνω ότι είναι σχεδόν αδύνατο να σας πετυχαίνουν κάθε φορά όλες οι συνταγές κ γι αυτό σας ευχαριστώ για την κατανόηση σας και σας παρακαλώ όποτε αντιμετωπίζετε πρόβλημα με συνταγή απο το Captain Cook να μου το λέτε. Το κίνητρο μου γι αυτό το blog είναι ένα και μοναδικό. Η πραγματική, αληθινή αγάπη για την μαγειρική. Τι να πω? Την λατρεύω. Αυτήν σκέφτομαι ολημερίς κ με ενθουσιάζει οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτήν. Αναπνέω συνταγές!
Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους εσάς που χαρίζετε τον χρόνο σας για να διαβάσετε τις αναρτήσεις και να φτιάξετε συνταγές από το Captain Cook. Γι αυτό σήμερα ξεκινάει ένα giveaway, στο οποίο μπορείτε να πάρετε όλοι μέρος. Επειδή ξέρω ότι είναι μήνας διακοπών και θέλω να σας προλάβω όλους, το giveaway θα είναι ανοιχτό από σήμερα 1 Αυγούστου εως και τις 19 Αυγούστου. Την Δευτέρα στις 20 του μήνα θα γίνει η κλήρωση και θα ανακοινωθούν οι 5 τυχεροί.
Αυτό που πρέπει να κάνετε για να λάβετε μέρος είναι να είστε αναγνώστες του Captain Cook, δεξιά εκεί που λέει Αναγνώστες, και να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση. Φυσικά μπορεί να λάβει μέρος ο καθένας οπότε μπορείτε να αφήσετε σχόλιο κάτω με την επιλογή Ανώνυμος αλλά να μου γράψετε μέσα στο σχόλιο το όνομα σας. 
Αν θέλετε δύο και τρεις ευκαιρίες στην κλήρωση τότε θα πρέπει να κάνετε like στην σελίδα Cooking Mates στο Facebook και να μου αφήσετε σχόλιο ότι είστε fan της σελίδας Cooking Mates, και για την τρίτη ευκαιρία θα πρέπει να έρθετε κ να γίνετε μέλος στο group του Captain Cook στο Facebook και να με ενημερώσετε επίσης.
Να σας πω τώρα για τα δώρα, η αγαπημένη φίλη Ελένη έφτιαξε τις καταπληκτικές χειροποίητες δυο πρώτες ποδιές και την ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό. Μπορείτε να δείτε εδώ την σελίδα της στο facebook με τις πανέμορφες ποδιές που φτιάχνει. Δυστυχώς γι αυτές τις δυο ποδιές και μόνο, υπάρχει ο περιορισμός ότι μπορούμε να τις στείλουμε μόνο εντός Ελλάδας οπότε μόνο γι αυτές ο τυχερός που θα τις κερδίσει θα πρέπει να μου δώσει διεύθυνση παράδοσης στην Ελλάδα. Για τα υπόλοιπα δωράκια, όπου και να είσαστε θα σας τα στείλω.
Παρακαλώ αν κάποιος θέλει να εξαιρεθεί από κάποιο δώρο να μου το αναφέρει στο σχόλιο..
Καλή Επιτυχία!!!