Fudge των 5 λεπτών - Γιορτινό στεφάνι



Υλικά

1 1/2 κούπα ψηφίδες σοκολάτα κουβερτούρα
1 κούπα ψηφίδες λευκή σοκολάτα ή σοκολάτα γάλακτος
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
2 κουταλιές της σούπας νουτέλα
1 κούπα φουντουκια ψημένα Ολόκληρα και χοντροκοπανισμένα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ξηρό καρπό θέλετε)
1/2 κούπα αποξηραμένα cranberries (προαιρετικά) 
1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
Κεράσάκια Μαρασκίνο κοκκινα και πράσινα για την διακόσμηση

Διαδικασία.

Βουτυρώνουμε ενα μικρό προς μέτριο ( 18 - 20 εκατοστά)  στρογγυλό ταψάκι και στρώνουμε απο πάνω αντικολλητικό χαρτί (το βουτυρο βοηθάει το χαρτί να μείνει στη θέση του). Βουτυρώνουμε και το χαρτί απο πάνω. 
Σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά βαζουμε το ζαχαρούχο (κρατάμε το κουτί και το τυλίγουμε με μεμβράνη) και μόλις ζεσταθεί λίγο προσθέτουμε τις ψηφίδες σοκολάτας. Ανακατεύουμε συνεχώς και μόλις λιώσουν προσθέτουεμ την βανίλια, την νουτέλα ή μερέντα, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και τα cranberries αν χρησιμοποιήσουμε. 
Βάζουμε στο κέντρο στο ταψάκι το άδειο κουτί του ζαχαρούχου (που έχουμε τυλίξει με μεμβράνη) και γύρω γύρω κουταλιά κουταλιά προσθέτουεμ το fudge. Θέλει να μην αργοπορούμε γιατι το fudge στέκεται γρήγορα. Διακοσμούμε με τα κερασάκια και το αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον μια ώρα πριν το κόψουμε. Διατηρείται στο ψυγείο.




Καλές Γιορτές και μη ξεχνάτε αύριο οι τυχεροί της κλήρωσης του giveaway που τελειώνει σήμερα το βράδυ. 

************************************************
Φτάσαμαε στο τέλος της εβδομάδας και 3 μέρες πριν τα Χριστούγεννα.
Θέλω να σας ευχηθώ μέσα απο την καρδιά μου να περάσετε όμορφα, να αφήσετε για λίγο τις σκοτούρες στην άκρη και να χαρείτε τις γιορτές με τους κοντινούς σας ανθρώπους. 
Τελευταία συνταγή σήμερα ένα πανεύκολο fudge σε στεφάνι,  ένα γλυκό που σκαρώνεται κυριολεκτικά σε 5 λεπτά, είναι εντυπωσιακό, δεν χρειάζεται την ειδική φόρμα με την τρύπα στη μέση και θα εξαφανιστεί ως δια μαγείας απο το τραπέζι σας.