Υλικά
1 φιλετο περκα η φιλετο γλωσσας κομμένο σε κομμάτια
3 τεμαχια φρεσκο κρεμμυδακι ψιλοκομμένο
2 κουταλιες της σουπας καπαρη ξεπλυμένη
Λιγες ροδέλες ελιάς
1 μικρο κρεμμυδακι ξερο ψιλοκομμένο
λιγο ανηθο
1 σφηνακι κρασι λευκο ξηρο
3 ντοματινια κομμένα στη μέση
Ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι
Διαδικασία
Σοταρουμε σε ενα τηγανακι το φρεσκο κρεμμυδάκι με λίγο ελαιόλαδο, προσθετουμε το ξερο κρεμμυδι, την καπαρη, τις ελιές και τα ντοματινια, σβήνουμε με το κρασι, προσθετουμε αλατι πιπερι και τα αφηνουμε να παρουν μια βραση. Τελευταία βαζουμε το φιλετο μας, ψηνουμε το πολύ 5 λεπτά και πασπαλίζουμε με τον ανηθο.
Βικυ, Νικο ευχαριστούμε πάρα πολύ!
Η Βικυ έχει φτιάξει πλέον το δικό της blog μαγειρικής και ειναι το
http://nikos-vickycook.blogspot.com/