11/4/11

Πατζαροσαλάτα με γιαούρτι και καρύδια

Κλασσικη σαλάτα αλλα και μια απο τις αγαπημένες μου..


Υλικά


4 πατζαρια βρασμενα και κομμένα σε κυβους
1 σκελιδα σκόρδο λιωμενη
2 κουταλιες της σούπας ελαιολαδο
3 κουταλιες της σούπας γιαούρτι
1 κουταλια της σούπας ξύδι
2 κουταλιες της σούπας καρυδοψυχα
Αλάτι - Πιπέρι


Διαδικασία


Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι με το ελαιόλαδο το σκόρδο και το ξύδι.
Βάζουμε τα παντζάρια σε πιατελα αλατοπιπερώνουμε, περιχυνουμε με την σάλτσα γιαουρτιού και ανακατεύουμε.
Πασπαλιζουμε με την καρυδοψυχα και σερβιρουμε.
Καλή ορεξη

2 σχόλια:

  1. μμμ!Ερη θα την φτιάξω με βιολογικα προιόντα.Παντζαρια απο το χωράφι του παππου,γιαουρτι φτιαγμένο απο μένα με γιδινο γάλα του παππου..λαδοξυδο και καρυδόψυχα απο ...σουπερ μαρκετ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα κάνω εγώ μμμ!!! Να ειχα και εγώ παππού με χωράφι!! Τέλεια Δεσποινα! Και το σπιτικό γιαούρτι.. φανταστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας,, πολύ πολύ!

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...