100% Θα γλύφετε τα δάχτυλά σας.
Υλικά
8 φιλέτα κοτόπουλο απο μπούτι
1 κρεμμύδι
1/2 σκελίδα σκόρδο (αφαιρούμε το φύτρο)
5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
3 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας σόγια σως
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο (προαιρετικά)
1 κουταλιά της σούπας πολέντα (καλαμποκάλευρο) ή σιμιγδάλι ψιλό
Διαδικασία
Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί εκτός απο το κοτόπουλο και την πολέντα.
Ενδιάμεσα του χρόνου, γυρνάμε τα φιλέτα που και που μέσα στην σάλτσα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 - 200 βαθμούς.
Στρωνουμε αντικολητικό χαρτί σε ενα ταψάκι και μεταφέρουμε τα φιλέτα. Πασπαλίζουμε με την πολέντα και ψηνουμε για 40 λεπτά.
Συνοδέυει τέλεια ρύζι και κουσκουσάκι ή πατάτες σε στιλ τηγανιτές στον φούρνο (Δείτε πώς εδώ http://eri-captaincook.blogspot.com/2010/11/coleslaw.html )..
Καλή όρεξη!
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 - 200 βαθμούς.
Στρωνουμε αντικολητικό χαρτί σε ενα ταψάκι και μεταφέρουμε τα φιλέτα. Πασπαλίζουμε με την πολέντα και ψηνουμε για 40 λεπτά.
Συνοδέυει τέλεια ρύζι και κουσκουσάκι ή πατάτες σε στιλ τηγανιτές στον φούρνο (Δείτε πώς εδώ http://eri-captaincook.blogspot.com/2010/11/coleslaw.html )..
Καλή όρεξη!