Αρωματικό Φιλέτο Ψαριού με θυμάρι και αμύγδαλα

Εύκολη και γρήγορη συνταγή, ξεφεύγει ευχάριστα απο τα συννηθισμένα και πιστεύω οτι θα την αγαπησετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ψάρι της αρεσκείας σας..




Υλικά ( 4 άτομα)


4 φιλέτα ψαριού
4 σκελίδες σκόρδο κομμένες στα 2
2 αβγά χτυπημένα
8 κουταλιές αλεύρι
1 κουταλάκι τριμμένο κόλιανδρο
1 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά

1/2 κούπα αμύγδαλα φιλέ
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο θυμάρι
1 λεμόνι τον χύμό του και έξτρα για το σερβίρισμα
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι - Πιπέρι

Διαδικασία

Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς αντιστάσεις πάνω κάτω.
Ανακατευουμε το αλέυρι με το κολιανδρο, την πάπρικα, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
Πλένουμε και σκουπίζουμε τα φιλέτα μας.
Τα περνάμε πρώτα απο το αβγό, στην συνέχεια απο το αλεύρι και τα στρώνουμε σε ταψί σε αντικολλητικό χαρτί.
Πασπαλίζουμε απο πάνω το θυμάρι, τα σκόρδα, τα αμύγδαλα και το ελαιόλαδο.



Ψηνουμε για 30 λεπτά και μόλις τα βγάλουμε περιχύνουμε με τον χυμό λεμονιού.



Καλό Σαββατοκύριακο!!