14/9/12

Donut σε μορφή Cupcake κ 3 Γλάσα



Υλικά (15 Muffins)

Για τα Muffins
2 και 1/4 της κούπας αλεύρι γαι όλες τις χρήσεις
2 κουταλάκια του γλυκού baking powder
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο και κοσκινισμένο μοσχοκάρυδο
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
3/4 της κούπας γάλα
6 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο
3/4 της κούπας ζάχαρη
Πολύχρωμη τρούφα, χρωματιστή ζάχαρη και cranberies για την διακόσμηση
Για το γλάσο Βανίλιας
2 κουταλιές της σούπας γάλα
1/2 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
1 κούπα άχνη ζάχαρη κοσκινισμένη 
Για το γλάσο Σοκολάτας
2 κουταλιές της σούπας γάλα
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
Ελάχιστο εκχύλισμα βανίλιας στην μύτη ενός μικρού κουταλιού 
3 κουταλιές της σούπας σοκολάτα κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια ή ψηφίδες
1/2 κούπα άχνη ζάχαρη κοσκινισμένη
Για το γλάσο με φυστικοβούτυρο2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1/2 κούπα απαλό φυστικοβούτυρο
1/2 κούπα άχνη ζάχαρη κοσκινισμένη

Τα donut/cupcakes με γλάσο φυστικοβούτυρου τα γέμισα με μαρμελάδα φράουλα


Διαδικασία

Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς και βάζουμε τα ειδικά χαρτάκια στις θήκες για muffins. Σε ενα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το baking powder, το αλάτι, το μοσχοκάρυδο και την κανέλα. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε και χτυπάμε με δάρτη τα αυγά με το γάλα, το λιωμένο βούτυρο και την ζάχαρη. Ανακατεύουμε 1 -2 λεπτά να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε το υγρό μας μείγμα στα αλέυρια και ανακατεύουμε μέχρι να ενοποιηθεί το μείγμα.


Μοιράζουμε στις θήκες γεμίζοντας μέχρι τα 2/3 της χωρητικότητας της κάθε θήκης και ψήνουμε τα muffins για 20 - 22 λεπτά. Κάνουμε το τέστ μπήγοντας μια οδοντογλυφίδα στο κέντρο ενός muffin, όταν βγαίνει καθαρή τα κεκάκια είναι έτοιμα. Τα βγάζουμε (χρησιμοποιώ μια οδοντογλυφίδα, αυτή με την οποία τσέκαρα αν έγιναν, την βάζω στο πλάι έξω απο το χαρτάκι και σηκώνω εύκολα το κεκάκι) απο το ταψάκι και τα αφήνουμε σε σχάρα να κρυώσουν.

Για τα Λευκά Κεκάκια Βανίλιας
Ανακατεύουμε το γάλα με την βανίλια και προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη. Βουτάμε τα κεκάκια και στριφογυρίζουμε λίγο να απλωθεί κάπως ομοιόμορφα το γλάσο, αφήνουμε σε σχάρα. Διακοσμούμε με πολύχρωμη τρούφα ή τρούφα σοκολάτας κλπ.
 Για τα σοκολατένια Κεκάκια
Βάζουμε σε ενα κατσαρολάκι το γάλα με το βούτυρο το μέλι και την βανίλια σε μέτρια φωτιά. Μόλις λιώσει τελείως το βούτυρο προσθέτουμε την σοκολάτα και αφαιρούμε από την φωτιά. Ανακατεύουμε με δάρτη μέχρι να έχουμε εναν λείο χυλό.

  Προσθέτουμε την μισή κούπα άχνη και ανακατεύουμε και πάλι να ενσωματωθεί τελείως. Βουτάμε τα κεκάκια και στριφογυρίζουμε λίγο να απλωθεί κάπως ομοιόμορφα το γλάσο, αφήνουμε σε σχάρα και διακοσμούμε με πολύχρωμη τρούφα.
 
Για τα γεμιστά κεκάκια με το γλάσο φυστικοβούτυρου.

Βάζουμε σε ενα κατσαρολάκι το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και περιμένουμε μέχρι το βούτυρο να πάρει ένα ελαφρύ καφέ χρώμα και να μοσχομυρίσει (περίπου 4 λεπτά). Προσοχή να μην καεί.Οταν το δούμε και παίρνει χρώμα αποσύρουμε απο την φωτιά και κουνάμε λίγο το κατσαρολάκι.
Εχουμε βάλει σε ενα μπολ την μισή κούπα φυστικοβούτυρο και την περιχύνουμε με το ζεστό βούτυρο. 


Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά και προσθέτουμε 1/2 κούπα κοσκινισμένη άχνη ζάχαρη.
Ανακατεύουμε καλά και αν μας φαίνεται πολύ πηχτό το γλάσο μας προσθέτουμε ενα κουταλάκι του γλυκού ζεστό νερό ανακατεύοντας (κατα την γνώμη μου δεν χρειάζεται, έτσι κ αλλιώς το γλάσο του φυστικοβούτυρου είναι αρκετά πηχτό). Κόβω με ενα μαχαίρι ένα στρογγυλό κομματάκι απο το κέντρο σε ενα κεκάκι, βάζω 1/2 κουταλάκι μαρμελάδα και ξανακλείνω με το κομματάκι που έκοψα αφού του κόψω την "ψίχα". Με κουτάλι παίρνω ποσότητα από το γλάσο, βάζω λίγο στο κέντρο και αρχίζω και απλώνω προς τα έξω κυκλικά.


Τα αγαπημένα μου! Ο μικρός προτιμάει τα σοκολατένια.
Διατηρούνται στο ψυγείο έως και μια μέρα κλεισμένα σε δοχείο με καπάκι.
Αυτό ήταν λοιπόν, ελπίζω να τα φτιάξετε και να τα ευχαριστηθείτε! Έφυγε μια γεμάτη εβδομάδα για μένα, καιρός να χαλαρώσουμε  λιγάκι.



Θα τα ξαναπούμε την Δευτέρα, να έχετε ένα χαρούμενο Σαββατοκύριακο!

Λογάκια
Αν σας περισσέψει γλάσο, τα μόνα που μπορείτε να αξιοποιήσετε είναι της σοκολάτας και του φυστικοβούτυρου. Ειτε τα ζεσταίνετε για λίγο στον φούρνο μικροκυμάτων, είτε τα ζεσταίνετε σε μπεν μαρί μέχρι να πάρουν την ρευστή τους μορφή. 
********************************************
Φτάσαμε στο τέλος! 3 εβδομάδες, 10 συνταγές αφιερωμένες στα πιτσιρίκια μας. Ελπίζω να τις διασκεδάσατε και να τις χαρήκατε όπως κ εγώ! Φυσικά στο Captain Cook οι συνταγές για παιδιά δεν τελειώνουν ποτέ αλλά προς το παρόν θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα. Τόσο δα!
Σήμερα, ρίχνουμε την αυλαία στο αφιέρωμα, εορταστικά με μια λιχουδιά που έχει τρία πρόσωπα. Πανεύκολα cupcakes που η γεύση τους μιμείται αυτή των Donuts ενώ επι της ουσίας είναι πιο ελαφριά. Τα παραδοσιακά donuts γίνονται τηγανιτά αλλά εκτός αυτού έχουν μεγάλη ποσότητα βούτυρο στην ζύμη. Σε αυτή την συνταγή του Food Network τα donuts είναι πιο ελαφριά, γίνονται πολύ γρήγορα, δεν χρειάζονται μίξερ και νομίζω ότι είναι ιδανικά για ένα παιδικό πάρτυ αφού μπορούν να γίνουν από την προηγούμενη μέρα. Τα 3 γλάσα εμφανίζουν 3 διαφορετικά γλυκά ενώ είναι και αυτά πολύ εύκολα στην παρασκευή τους.

52 σχόλια:

  1. Τέλεια φαίνονται!
    Θα τα φτιάξω σήμερα κιόλας!!
    (Κι αναρωτιόμουν τι να φτιάξω!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που σου άρεσαν Χρυσούλα! Ευχαριστώ για το μήνυμα!

      Διαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!ΥΠΕΡΟΧΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!
    ΘΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ....
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ίριδα, ν αμου πεις πως σου φάνηκαν! φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  3. Προτείνω σε όλες τις μαμάδες μικρών παιδιών να φτιάξουν μαζί τους αυτό το ευκολότατο γλυκό, κάποια στιγμή μετά από χρόνια αυτές οι στιγμές μαγειρικής θα είναι πολύτιμες μνήμες!!
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστώ πολύ Ξανθή μου, έχεις απόλυτο δίκιο!

      Διαγραφή
  4. Τι έκανες πάλι!!!!!!!Φανταστικά είναι τόσο λαχταριστά!!!!Έγραψες για άλλη μια φορά Έρη μου!!!!!!πολλά πολλά φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελεια!!! Θα τα κανω στα γενεθλια της Ειρηνης να τα παω στον παιδικο!!! Ειναι οτι ακριβως εψαχνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι πάρα πολύ φιλενάδα μου! Να κοιτάξεις αν τα κάνεις απο την προηγούμενη, να τα βγάλεις αρκετή ώρα πριν τα πας να προλάβουν να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου ωστε να είναι αφράτα!
      Φιλάκια πολλά και να μου φιλήσεις το Ειρινάκι και τον Γιώργη!

      Διαγραφή
  6. Το χάρηκα αυτό το αφιέρωμα στα παιδιά.
    Ήταν ένα ευχάριστο ταξίδι γεύσεων με επιστέγασμα τα εκπληκτικά κεκάκια σου!!!

    Υπέροχα και χρωματιστά!!
    Μπράβο και πάλι μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Χρυσαυγή μου!

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Ειρήνη μου πολύ χαίρομαι που σου άρεσαν, πάντα θαυμάζω αυτά που φτιάχνεις εσύ! φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  8. Τέλεια γλυκάκια που θα ευχαριστηθούν μικροί και μεγάλοι!
    Φανταστικά για πάρτι και τα τρία διαφορετικά γλάσα τα κάνουν ακόμα πιο λαχταριστά!
    Φιλάκια πολλά, καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλάκια Ερμιόνη μου, σέυχαριστώ πολύ, καλό ΣΚ!

      Διαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Στέλλα μου! Καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  10. Είναι πανέμορφα!!!!
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μανουσίνα μου ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  11. Προσεγμένες δημιουργίες! Συγχαρητήρια! Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φανταστικά,λαχταριστά, μυρωδάτα και ευωδιαστά ακόμα και από τον υπολογιστή!Σλουρπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πινελιά μου ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  13. love them!!!!!και πολυ ωραιες θηκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Βασιλικούλα!

      Διαγραφή
  14. Φανταστικά από εμφάνιση και σίγουρα από γεύση!!! Λατρεμένα μαφινάκια!
    Γεια στα χέρια σου 'Ερη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου σέυχαριστώ πάρα πολύ!

      Διαγραφή
  15. Τα ντόνατς κι εμένα μ'αρέσουν στο φούρνο, αλλά αυτά ειδικά με τα υπέροχα γλάσσα που έκανες έγιναν φανταστικά!! Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έρη, η χαρά των παιδιών τα χρωματιστά donut-cupcakes!! Πως να αντισταθούν τα παιδάκια, σε αυτά τα γλυκάκια;;!!
    Καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι Ειρήνη μου, ότι τους χτυπήσει το μάτι! χαχα, φιλάκια πολλά καλό ΣΚ!

      Διαγραφή
  17. όνειρο φαίνονται γεια στα χεράκια σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φαίνονται τέλεια!! Λατρεύω τα χρώματά τους!! Και πραγματικά, δεν είναι δύσκολο το να γίνουν!! Μου άρεσε η ιδέα με τη μαρμελάδα!!!
    Καλό βράδυ και καλό σ/κο Έρη!!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μού αρέσουν πολύ τά ντόνατσ!Καί στήν εγγονή μου τό ίδιο!Ειμαι σίγουρη μέ τό γλάσο φυστικοβούτυρο,θά είναι υπέροχο!Καλό βράδυ Ερη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολύ όμορφα στολισμένα τα κατά πως φαίνονται νόστιμα Ντόνατς .Νάσαι καλά γλυκιά μου Ερη. Καλό Σαβ/κο και πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΑ. ΘΑ ΤΑ ΦΙΑΞΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υπέροχος και νοστιμότατος ο επίλογός σου !

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Α ρε φιλενάδα δεν έχω λόγια,είσαι φοβερή για ακόμη μια φορά...Συγχαρητήρια...Να έχετε ένα υπέροχο Σκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φαίνονται κολασμένα, ιδίως η φωτό που είναι μισοδαγκωμένο!!φανταστικό σάιτ, μόλις το ανακάλυψα και αρχίζω πρακτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολύ ωραία τα μαφιν-ο-ντόνατ-καπκεικ και γεύσεις για όλα τα γούστα. Μια σοκολάτα παρακαλω! (βαρετή, όπως πάντα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έρη μου τα έφτιαξα χθές και έγιναν ανάρπαστα .Ήταν πολύ αφράτα και πολύ πολύ νόστιμα .Τα έβαλα και στα κοριτσάκια μου για κολατσιό στο σχολείο και μου ζήτησαν και για αύριο.Συγχαρητήρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φαίνονται τέλεια! Θα τα φτιάξω οπωσδήποτε στη γιορτή της κόρης μου επισήμως...και ανεπισήμως ένα απόγευμα για μας, οικογενειακά! Θα σου γράψω εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πολλές καλησπέρες!! Ένα έχω να πω! Συγχαρητήρια για το μπλογκ! Κάνεις υπέροχα πράγματα.. Έχω όμως κάτι απορίες.. Έκανα μια δοκιμή να φτιάξω τα παραπάνω muffins.. Φυσικά δεν περίμενα να φτάσουν την δική σου τελειότητα.. :) όμως δεν πέτυχαν καθόλου ως προς την εμφάνιση.. Φούσκωσαν λίγο αλλοπρόσαλλα θα έλεγα.. :/ Και το γλάσο μου έγινε τοοοόσο αραιό που έπεφτε τριγύρω από το χαρτάκι και στο κέντρο δεν έμενε τίποτα τελικά.. Τι έκανα λάθος?? Τις δόσεις τις έβαλα όπως γράφεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μελίτα μου το ότι φούσκωσαν ανόμεια μου λέει ότι δεν ανακατεύτηκανα καλά τα υλικά, έβαλες το μπείκιν μαζί με το αλεύρι? Το ανακάτεψες?
      Για το γλάσο υποθέτω ότι λες το άσπρο που ναι είναι αραιό, γιατι έτσι είναι τα γλάσα των μαφινς. Το σοκολατένια είναι πάλι αραιό (γι αυτο το βουτάμε και δεν το βάζουεμ με κουτάλι) αλλά στεγνώνει όταν τα φήσουμε στην άκρη. Στο λευκό ίσως ήθελε παραπάνω άχνη εξαρτάται απο την ποιότητα της ζάχαρης. Παρολαυτά ελπίζω να σας άρεσαν γευστικά αλλά κρίμα που δεν πέτυχαν εμφανισιακά γιατι γίνονται πραγματικά πολύ εύκολα.
      Σ'ευχαριστώ για το μηνυμα!

      Διαγραφή
    2. Πολύ πιθανόν να μην ανακατεύτηκαν.. μμ.. Κρίμα.. Καλά θα τα ξανακάνω με την πρώτη ευκαιρία.. Χιχι.. όσο για το γλάσο, έχεις δίκιο. εγώ με κουτάλι το έβαζα.. Βλακεία μου.. Και το έγραφες στην διαδικασία.. Το ευχάριστο: πέτυχαν γευστικά.! Ευτυχώς. Ευχαριστω πολύ για την απάντηση.. Καλή συνέχεια..!! Έτσι δώσε μας τα φώτα σου. ;)

      Διαγραφή
  29. καλησπέρα!!!φαινονται υπέροχα!!
    να ρωτήσω αν η ζύμη ενδείκνυται για χρήση σε ειδικό μηχάνημα με υποδόχες για ντοναντς..
    Ευχαριστω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καλησπέρα!!!φαινονται υπέροχα!!
    να ρωτήσω αν η ζύμη ενδείκνυται για χρήση σε ειδικό μηχάνημα με υποδόχες για ντοναντς..
    Ευχαριστω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριακή μου δεν το έχω δοκιμάσει. Παλιότερα όμως είχα κάνει μια έρευνα για ντονατς σε μηχάνημα και είχα βρε τις παρακάτω συνταγές

      Ντόνατς με μπανάνα
      Συστατικά:
      1 ½ κούπα αλεύρι
      ½ κούπα ζάχαρη περασμένη για λίγο στο μούλτι να γίνει λεπτή αλλά όχι σκόνη
      1 ½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
      1/2 κουταλάκι αλάτι
      125g ( ½ κούπα περίπου) βούτυρο, λιωμένο
      2 μέτριες (220γρ) ώριμες μπανάνες λιωμένες καλά με το πιρούνι
      ½ φλιτζάνι γάλα
      1 αυγό, ελαφρώς χτυπημένο
      Μέλι, θερμαίνεται, για να εξυπηρετήσει

      Διαικασία:

      Προθερμαίνουμε το μηχάνημα για τα ντονατς και αλείφουμε τις θήκες με λαδάκι.
      Σε ενα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με την ζάχαρη, το αλάτι και το μπέικιν. Σε ενα άλλο μπολ ανακατεύουμε το βουτυρο με τα αυγά, τις μπανάνες και το γάλα. Ρίχνουμε το μείγμα με τα αυγά στο μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά με δάρτη ή μιξερ σε χαμηλή ταχύτητα. Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια κανάτα και γεμίζουμε τα δαχτυλίδια της μηχανής. Κλείνουμε το καπάκι και ψηνουμε περίπου 6 λεπτά. Τα βγάζουμε με σπάτουλα και τα φηνουμε να κρυώσουν. Τα αλειφουμε με το ζεστό μέλι.

      Σοκολατένια Ντόνατ με γλάσο σοκολάτας
      Υλικά¨
      1 3/4 κούπας αλέυρι για όλες τις χρήσεις
      1/4 κούπας κακάο
      3/4 κούπας ζάχαρη
      2 κουταλάκια baking powder
      ½ κουταλάκι αλάτι
      3/4 κούπας γάλα ή αριάνι
      2 αυγά χτυπημένα
      2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
      1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
      Γλάσο:
      3/4 κούπας δάκρυα σοκολάτα κουβερτούρα (ή κουβερτούρα ψιλοκομμένη)
      1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
      1 Κουταλιά της σούπας βούτυρο
      1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
      Διαδικασία
      Σε ενα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το κακάο (κοσκινισμένο) την ζάχαρη το baking και το αλάτι. Σε ενα άλλο το γάλα με τα αυγά, το λάδι και την βανίλια. Τα ενώνουμε όλα μαζί να γίνουν ένα μείγμα.
      Για το γλάσο είτε θα τα λιώσεις όλα μαζι τα υλικά σε μπεν μαρί ή στον φουρνο μυκροκυμμάτων για 1 λεπτάκι.
      Τωρα για να βάλεις το μείγμα στην μηχανή ή θα το βάλεις σε μια κανάτα και θα χύνεις το μείγμα σε κάθε θήκη, ή αλιώς μπορεις να βάλεις το μείγμα σε μια σακούλίτσα απο αυτές που είναι για τρόφιμα γιατο ψυγείο, να την γεμίσεις με το μείγμα και να κόψεις την άκρη ωστε να έχεις κάτι σαν κορνέ.

      Διαγραφή
  31. Η συνταγή μου φάνηκε πολυ έξυπνη διότι συνδύαζε τη ζύμη των donuts με την μορφή cup cake,όπου κ τα δυο αυτά γλυκά μ αρέσουν παρά πολυ!Παρ όλα αυτά απογοητεύτηκα αρκετά απ το αποτέλεσμα..η γεύση τους δεν θύμιζε καθόλου donut κ επικρατούσε αρκετά το μοσχοκαρυδο το οποίο εξ αρχής το βρήκα παραταιρο σαν συστατικό.
    Το γλάσο σοκολάτας ήταν αρκετά καλό.τα αλλα δυο δεν τα δοκίμασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέσποινα μου κατα την γνώμη μου τπ μοσχοκάρυδο πρέπει να είναι έντονο γιατι το χαρακτηριστικό υλικό των κλασσικών donuts είναι το μοσχοκάρυδο. Οπωσδήποτε η ζύμη είναι διαφορετική γιατι το ένα ρείναι cupcake με baking powder, και το άλλο είναι donut με ζύμη με μαγιά.
      Γενικά πάντως όταν μιλάμε για cupcakes donuts, αυτη ειναι μια κλασσική συνταγή. φιλιά πολλά, καλές γιορτές!

      Διαγραφή

Χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια σας,, πολύ πολύ!

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...