Υλικά για 3 άτομα
6 αυγά
4 λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμένα σε φέτες
2 πιπεριές κέρατο κομμένες σε λωρίδες
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδα
5-6 μανιτάρια άσπρα κομμένα σε φέτες
3 -4 φέτες γαλοπούλα σε κύβους
τυρί τριμμένο
κασέρι τριμμένο
1/2 φλ. ελληνικού γάλα
αλάτι πιπέρι
κόκκινο πιπέρι
Λάδι για το τηγάνισμα
Συνταγή
Βάζουμε λίγο λάδι στο αντικολλητικό τηγάνι.
Βάζουμε τα λουκάνικα, τις πιπεριές, τη γαλοπούλα και τα μανιτάρια να τηγανιστούν.
Χτυπάμε σε ένα πιάτο τα αυγά με το γάλα , το αλάτι, το πιπέρι και το κόκκινο πιπέρι.
Μόλις τηγανιστούν οι πιπεριές ρίχνουμε τα αυγά.
Προσθέτουμε το τυρί και το κασέρι.
ΑΝ μπορείτε με μια πιατέλα γυρίστε την ομελέτα να τηγανιστεί από την άλλη πλευρά αλλιώς γυριστέ την με την σπάτουλα.
Μόλις ροδίσει και φουσκώσει από την άλλη πλευρά, βγάλτε την από τηγάνι.
Σερβίρουμε.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!
Υ.Γ. Για κάθε άτομο προσθέτω 2 αυγά.
Δε γράφω ποσότητες για κασέρι και τυρί βάλτε κατά προτίμηση.
******************************************************
Γεια σας λοιπόν!!!!
Από εδώ και περά η Ερη και εγώ (Μαργαρίτα) θα είμαστε "συνεταιράκια". Η μια θα γράφει στο μπλοκ της άλλης...
Επειδή η Ερη λατρεύει τις συνταγές για παιδιά, η πρώτη ανάρτηση στο μπλοκ της θα είναι
η ομελέτα που τρώει η κόρη μου μιας και τα αυγά δε τα πολύ συμπαθούμε...
Ελπίζω να σας αρέσει και να την φάνε τα παιδάκια σας....